Consultanta IT

Consultanta IT este necesara ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat. Contribuim semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastucturii IT. Oferim clientilor acces la solutii de tip open source cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului.


Mentenanta computere si servere

Mentenanta IT hardware si software consta in inspectarea frecventa a echipamentelor in scopul prevenirii situatiilor de nefunctionare a acestora, remedierii defectelor constatate si optimizarii performantelor. In 80% din cazuri echipamentele se strica pentru ca nu sunt verificate periodic. Mentenanta IT de calitate asigura nivelul optim de functionalitate a echipamentelor si aplicatiilor.


Implemetare de solutii

Ori de cite ori infrastructura IT trebuie sa evolueze suntem pregatiti. Putem acoperii toate fazele unei implementari reusite de solutie informatica: Proiectare , management de proiect, instalari de servere si echipamente de retea, migrari de date si integrarea noilor achizitii in infrastructura existenta, training angajati, auditarea si receptia lucrarilor etc.


Servicii de securitate

Securitatea informatica presupune protejarea informatiilor si sistemelor informatice fata de accesul, utilizarea, publicarea, modificarile neautorizate, etc. Fie ca este vorba despre o simpla devirusare sau despre un audit pe teme de securitate pentru anumite servere, echipa noastra va ofera suport pentru a evalua din punct de vedere a sigurantei sistemul dumneavoastra informatic.


Helpdesk

Serviciile helpdesk reprezinta un instrument esential pentru orice companie, pentru toate activitatile de birou: instalari software, configurari de echipamente, setari aplicatii.

Structura acestor servicii este urmatoarea:
- Helpdesk telefonic
- Helpdesk remote
- Helpdesk onsite